OTVORENO PISMO BORCIMA SRBIJE

ADVOKATSKA KANCELARIJA SRĐANA ALEKSIĆA

UL.SINĐELIĆEV TRG 4/11

18000 NIŠ

 

OTVORENO PISMO BORCIMA SRBIJE

 

Poštovani,

            obraćam Vam se kao Vaš punomoćnik u predmetu ‚‚ratnih dnevnica‚‚ pred Strazburom sa željom da Vas izvestim o toku postupka pred ovim sudom. Kao što sam Vas već upoznao, rasprava pred Strazburom je zaključena još 15.5.2013 godine a stranama učesnicama je bio ostavljen naknadni rok za izjašnjenje povodom navoda i dostavljenih pismena od strane Republike Srbije, čiji je cilj bio da dokaže da su ratne dnevnice svima isplaćene. Na ovakve tvrdnje, ja sam kao Vaš punomoćnik, reagovao novim podneskom sa detaljnim obrazloženjem i pobijanjem svih navododa iznetih od strane zastupnika Republike Srbije pred Strazburom.

            Rok od 3 meseca za donošenje presude je istekao, ali s obzirom na dodatna objašnjenja i podneske, koje su uputile obe strane, taj rok je objektivno duži od predviđenog. Od strane suda u Strazburu dobio sam uveravanja da će presuda doći u skorije vreme i to do februara 2014 godine, te Vas još jednom pozivam na strpljenje, a siguran sam da će prvostepena presuda biti potvrđena u korist boraca.

            Ujedno, želeo bih i da Vas obavestim da sve informacije o statusu ovog predmeta predmeta, možete dobiti preko naše mejl adrese: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., ili preko fejsbuk stranice advokata Srđana Aleksića. Radi lakše komunikacije pozivam Vas da se pridružite mojoj fejsbuk stranici kako bi ste blagovremeno bili obavešteni o svim novostima

  U Nišu, 01.12.2013 godine

                                                  Srdačan pozdrav,

                                                                                                Vaš Srđan Aleksić