Jавна презентација предлога закона

Представљен предлог Закона

 

Савез ратних ветерана Србије одржао је 26.12.2012. године у 10 часова, конференцију за штампу у Медија центру, на којој је представљен предлог народне иницијативе „Закона о правима ратних ветрана и чланова њихових породица“. Поред овога на конференцији челни људи Савеза изнели су доказе о пропалој странци „Покрета ветерана“, коју чланство масовно напушта из револта према поступцима њеног челника и народног посланика Саше Дујовића, који поданички ради противно интересима ветеранске популације. Као доказ овој твдњи приложене су чланске карте „Покрета“ које су ветерани масовно одбавицали разочарани постпуцима истих.

 

Након завршетка конференције делегација на челу са представницима савеза Милетом Милошевићем као Председником, Зораном Вранешевићем потпреседником, Жељком Вукелићем генералним секретаром и Неђом Антонићем председником скупштине предала је 40.014 потписа Народне иницијативе за предлог „Закона о правима ратних ветрана и чланова њихових породица“.

 

logo
Среда, 26/12/2012, 12:00
II спрат, Мала сала

 

 

Јавна презентација предлога закона о правима ратних ветерана и чланова њихових породица

 

 

 

На конференцији за новинаре представници Савеза ратних ветерана Србије саопштиће датум предаје предлога закона о правима ратних ветерана и чланова њихових породица у Скупштину Србије, као и број прикупљених потписа.

 

Конференција за новинаре Савеза ратних ветерана Србије

 

Говоре:

 

    Миле Милошевић, председник Савеза ратних ветерана Србије
    Зоран Вранешевић, потпредседник Савеза ратних ветерана Србије
    Жељко Вукелић, генерални секретар Савеза ратних ветерана Србије
    Неђо Антонић, председник скупштине Савеза ратних ветерана Србије

 
Директне преносе и снимке MC догађаја можете пратити преко MC Web телевизије

ЛИНК