Летовање 2009.

И ове  године је Удружење бораца рата 90 општина  Раковица, организовало летовање за своје  чланове и њихове пријатеље, по врло повољним ценама. Већ трећу годину летујемо у Шушњу, свих шестедесет дана смо имали лепо време, без иједног дана кише, тако да смо се лепо провели.

 

Шушањ 2009.

    Удружења бораца ратa од 1990.године, Општина Раковица, организује летовање у Шушњу по веома повољним условима.

susanj1
susanj2     У цену од свега 210 еура урачунат је превоз из Београда до мора и назад, 10 пуних пансиона са 9 ноћења, смештај, исхрана (доручак, ручак, вечера) и боравишна такса. 
    Посебне погодности предвидели смо за породице са децом. Тако да за децу до 2 године летовање је бесплатно, за децу од 2 до 4 године цена летовања је 50 еура, док за децу од 4 до 10 година летовање кошта 160 еура  
      Шушањ се налази између Сутомора и Бара. Плажа у Шушњу спада у најбоље уређене на црногорском приморју. Дуга је 2 километра, шљунковита, са предивним шеталиштем и прекрасном боровом шумом која ствара јединствену микроклиму погодну нарочито за лечење реуме и болести дисајних органа. Плажа има добру везу са

 Баром, Сутоморе, Краљичином плажом, Петровцем, Светим Стефаном и Будвом.

    За ближе информације јавите нам се на телефоне 011 3565 058 (од 9 до 15 сати) и 062 81 42 653 (од 9 до 20 сати) или нас посетите. Налазимо се у згради старог МУП-а Раковица, на адреси Мишка Крањца 2, Београд.

 

 


 

 

preview

 

 

 

У разговору са гостима примећено је да су људи већ малo засићени Шушња, тако да ћемо следеће године сигурно мењати локацију где ћемо летовати.