ПРЕДСЕДНИК УДРУЖЕЊА СРПСКИХ РАТНИХ ВЕТЕРАНА У ПОСЕТИ КАНЦЕЛАРИЈИ ЊЕГОВЕ СВЕТОСТИ ПАТРИЈАРХУ СРПСКОМ

patrijarhПредседник Удружења српских ратних ветрана је 21. Новембра, на позив Његове Светости Српског  Патријарха Г. Иринеја  посетио Српску Птријаршију и сусрео се са Његовом  Светотости патријархом Српским Г. Иринејом.

У пријатљском разговору који је трајао дуже од сат времена Српски Патријарх је показао велико интересовање за положај ратних ветерана у друштву и изразио жељу цркве да помогне, колико је у њеној могућности, у решавању проблема од животног значаја која се тичу ратних ветерана.

Његова Светост Патријарх Српски Иринеј и Председник Удружења српских ратних ветрана, Миле Милошевић, такође су разменили  мишљење о општим приликама у српском народу и тешком положају у коме се тренутно налази.

Његова Светост Патријарх Српски је на крају пријатељског сурета иразио  пуно разумевање и подршку у решавању свих питања  која се односе на положај ратних ветерана јер су они, како је рекао „најсветлији део друштва“, које стога  има обавезу да им се одужи за све што су за Отаџбину  учинили бранећи њену част и интегритет.